Sunday, 13 November 2011

macam-2 cerita yang ditulis

Hey hey hey ..lama dah kan jiha tak bukak blogger n updet blog niy ..rasa rindu lak pulak ..teheeee..
eeiihh lupa pulak nak kasi salam ..Assalammualaikum ...sebenaryea jiha x bukak blog niy bukan sebab apa tapi jiha selalu main abg punya leptop ..dya punya leptop pulak x bole bukak jiha punya blog knpa henta la kan ..
keyhh abaikan pasal tu okeyh ..sepanjang jiha x bukak blogger niy macam-2 benda ynag jadi dekat diri jiha niy 
firstly kisah hidup jiha dengan buah hati tu ..makin lama kami makin asyik bergaduh ..arghhhh x tahan doee hari-2 hidup macam tu ..sampai satu tahap jiha gaduh dengan dya n kami dah saling tak berhubung selama seminggu ..lama siot masa seminggu tu ..bila dekat sekolah memang dya buat x tahu dekat jiha terus ..pandang jiha pon xnak dah ..sumpah memang nak ja nangis tapi jiha maseh kuat n anggap niy semua dugaan dalam hubungan kami okeyhh sudah cikit-2 keyh story pasal buah hati jiha tu ..
secondly kisah hidup seorang laki niy yang setia menanti jiha ..makoihhh lagi la hidup jiha merana ..
hari-2 jiha kena marah ..hari-2 dya buat perangai macam kanak-2 kecil ..hari-2 dya ungkit semua kisah silam jiha ..eee dah berapa kali jiha cakap dekat awak tolong jangan ungkit kisah silam jiha lagi ..sebab jiha dah x nak ingat semua tu lagi..jiha nak lupa kan semua..tolong lah paham jiha keyh ..
awak selalu membuat jiha takut bila jiha gaduh dengan awak kan ..sebabya awak selalu cakap ..
nanti bila orang dah xdak dalam dunia niy lagi ..dya tololng jaga diri elok-2 tw..jangan ulang lagi kesilapan dya yang dah lepas-2..hope lepas niy dya appy ..! arghhhh x tahan siall bila hari-2 kena ayat macam tue .menyirap ja darah jiha bila baca semua mesej dya anta kat jiha..

P/S : keyhhh suda cikit-2 updet blogg niy bak kata mak jiha ..hang tue dah la baju sekolah pon tak iron lagi ..
ecok tu nak sekolah la ..jangan dok malas-2 sangat ..keja nak ponteng ja ..!!