Wednesday, 5 October 2011

ENCIK TERSAYANG JAUH BERUBAH

assalamualaikum semua ..kesian at blog niy sebab dah lama terabai..maaf yea ..
hah hampa nampak kan enrty jiha yang dekat atas tue ..nak taoo kenapa jiha cakap macam tu sebab yea SI DYA memang betul-2 dah berbubah sejak akhir-2 niy ..asyik-2 nak carik salah jiha ja sedangakn jiha xdak buat salah ap-2 pon ..tapi setiap kali jiha tuduh jiha buat salah memang jiha akan mintak maaf sampai dya maafkan ..
kadang-2 uh dya suka buat xtaw kt jiha ..dya hanya cari jiha jika dya bosan ..apa ngat jiha niy apa ??tp jiha xdek r nak marah or sound dya ..jiha just diam n nak tengok sampai bila dya nak buat xtw kat jiha ..okeyh memang perit sangat-2 bila kena macam 2 .naseb bek jiha ni budak penyabar hehehee ..semalam dya carik salah jiha lagi sampai satu tahap dya cakap dya dah xnak amek peduli pasal jiha ..dah x kisah apa jiha nak buat ..2 semua lantak jiha ..then dya cakap jiha gan dya dah x bole nak contact macam selalu lagi ..kalau nak mcj hanya pukul 8pm-9pm ja ..okeyhh jihah memang terasa sangat-2 sampai jiha nangis time cakap gan dya tapi dya x perasan semue tue ..xpa jiha bole bersabar dan jiha cuba untuk paham dya ..


p/s :untuk tersayang saya mintak maaf kalau saya sudah banyak bagi awak sakit hati or terasa dengan sikap degil saya niy .maaf sangat-2...